We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Keynote Presentatie

Inspireer het publiek met een sterk inhoudelijk verhaal

Met een inspirationele keynote presentatie (lezing, congres, opening, feestelijke momenten, ..) wil je het publiek boeien met een sterk inhoudelijk verhaal. De presentatie dient nog meer dan anders als ondersteuning. Ze illustreert de boodschap en mag daardoor nog grafischer (beelden, grafische elementen, iconen, ...) worden uitgewerkt dan andere presentaties. Verras je publiek met een inspirerend verhaal en een visueel aantrekkelijke en ondersteunende presentatie.

Keynote presentatie - Storyboard

Storyboard

Samen met de spreker kijken we naar de doelstelling en inhoud van de presentatie. Op basis daarvan schrijven we de beste verhaallijn voor een overtuigende presentatie. Indien gewenst wordt tevens de volledige speech uitgeschreven.

Keynote presentatie - Presentatiedesign

Presentatiedesign

Met de huisstijl en verhaallijn in de aanslag wordt een sterk ondersteunende presentatie uitgewerkt met mooie grafische elementen en zinvolle animaties.

Presentatie Coaching

Presentatie Coaching

in één of enkele sessie gaan we enerzijds inhoudelijk door de presentatie. Wat moet op welk moment en bij welke slide gezegd worden. Tussenteksten, opening en afsluiter van de presentatie. Maar ook hoe je de presentatie geeft; houding, intonatie, ... Alles wat bij het geven van een presentatie komt kijken wordt in individuele sessies van 2 uur bekeken en bijgestuurd.

Referenties

Oeps, er ging iets mis. Probeer opnieuw.