We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Pitch Presentatie

Gegarandeerd succes met een professionele presentatie

Een belangrijke voorstelling, een pakkende openingszin, een schitterend idee, spannende pitch, .... De pitchpresentatie is een heel specifieke presentatie. In een kort tijdsbestek moet de potentiële klant of management overtuigd worden van het idee, product en/of bedrijf. Het is dus belangrijk om zo snel mogelijk een aansluiting te vinden bij het publiek. Hen te raken met datgene waar ze op zitten te wachten. Een krachtige introductie met het idee of de oplossing. To-the-point en direct. En dat het soms snel moet gaan, beseffen we ook...

SmartPresentations - SterkVerhaal

Een sterk verhaal

Het verhaal is bij een pitchpresentatie uiterste belangrijk en daar beginnen we dus ook mee. In een kick-off meeting leggen we de rode draad van de presentatie meteen vast.

SmartPresentations - Opvallend Design

Een opvallend design

Een opvallend design helpt om het publiek te overtuigen. Het zorgt voor een professionele aanpak en benadering die onderscheidend is van andere.

Individuele coaching

Individuele coaching om vol vertrouwen te presenteren

Tijdens een individuele coaching sessie(s) gaan we stap voor stap door het verhaal en de presentatie. Samen zorgen we voor een overdracht vol vertrouwen en authenticiteit.

Referenties

Oeps, er ging iets mis. Probeer opnieuw.

Contact & offerte

Stel je vraag

zend ons een mailtje via

Of contacteer ons via

België
Xavier de Cocklaan 68.8
9830 Sint-Martens-Latem
+32 9 329 66 83

Kleinhoefstraat 11/1
2440 Geel
+32 9 329 66 83
Nederland
Nies van der Schansstraat 1
5161 CE Sprang-Capelle
+31 416 724 844
Wetgeving

Heb je een vraag of wil je een vrijbijvende offerte ontvangen voor een pitch presentatie? Contacteer ons dan snel via onderstaand contactformulier. We helpen je graag verder.