We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Lyreco GREAT Day

Een presentatie drieluik om een strategische boodschap aan alle medewerkers van Lyreco Benelux te presenteren.

 

Om de toekomstgerichte GREAT strategie van Lyreco Benelux aan de volledige groep medewerkers over te brengen, hebben we hen een drieledig plan voorgesteld:

  1. Een online event voor alle commerciële functies in de organisatie, ondersteund met PowerPointpresentaties. Hier werden voornamelijk de impact op de klantbenadering en algemene customer experience uitgelicht.
  2. Opname van 5 korte video's(elke letter in GREAT staat voor een specifieke doelstelling) in vlog stijl. In een Q&A gesprek tussen de managing director van Lyreco en een kritische buitenstaander werd de algemene inhoud en impact van de specifieke strategie uitgelegd. Toegankelijk voor een breder publiek. De video's werden aan alle medewerkers gestuurd via Workplace zodat iedereen ze zou kunnen bekijken.
  3. Een online spel als fun factor en als controle of de inhoud goed is ontvangen. In PowerPoint creëerden we een virtuele escape room. Deelnemers moesten zich een weg banen in verschillende kantoorgebouwen. Onderweg kregen ze boodschappen die opnieuw aan de inhoud van de strategie gekoppeld was.


Een presentatiedrieluik om de complexe content, van cruciaal belang voor de firma, op een duidelijke manier tot alle geledingen van de firma gepresenteerd te krijgen.