We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Webinar Presentatie

Een aangepaste PowerPoint voor elke online webinar


Een webinar is een speciale soort presentatie. Het is een online presentatie die we organiseren voor klantenevenementen, productlanceringen, strategische voorstellen, pitche-, bedrijfs- en verkooppresentaties. Je hebt geen direct contact met je publiek en je weet ook niet in welke mate je publiek aandachtig is. Het beeld van de spreker verdwijnt in een hoekje van het scherm. De slides van de presentatie zijn het belangrijkste contactpunt met het publiek en bepalen hoe aandachtig ze blijven luisteren. Zorg er dus voor dat deze goed zijn voorbereid en kwalitatief zijn opgemaakt. Grafische elementen, iconen, animaties en overgangen zorgen voor een professionele uitstraling. Daarnaast zorgen krachtige slides voor een betere overdracht van de informatie en zal deze ook beter onthouden worden.

Bij het maken van een presentatie voor een webinar houden we rekening met:
stapsgewijze opbouw van de slide
sterke beelden
grafische elementen & iconen
lettertype dat duidelijk en groot genoeg is
zinvolle animaties en slide overgangen

Van een aangeleverde presentatie maken we een overtuigende presentatie voor een online webinar aan een vaste prijs per slide zodat de webinar presenteren het enige is wat jij nog hoeft te doen.

 

Iedereen kan een PowerPoint maken maar als je reputatie op het spel staat, laat je dat beter aan een expert over.

 

Vraag snel een offerte en geef daarbij een inschatting van het aantal slides van je webinar.
 

Heb je al een presentatie voorbereid? 


Bezorg ons je presentatie en we maken er een gratis analyse van.