Webinar Presentatie

Een overtuigende presentatie voor een online webinar


Een webinar is een speciale soort presentatie. Je hebt geen direct contact met je publiek en je weet ook niet in welke mate je publiek aandachtig is. Het beeld van de spreker verdwijnt in een hoekje van het scherm. De slides van de presentatie zijn het belangrijkste contactpunt met het publiek. Zorg er dus voor dat deze goed zijn voorbereid en kwalitatief zijn opgemaakt. Grafische elementen, iconen, animaties en overgangen zorgen voor een professionele uitstraling. Daarnaast zorgen krachtige slides voor een betere overdracht van de informatie en zal deze ook beter onthouden worden.

Bij het maken van een presentatie voor een webinar houden we rekening met:
stapsgewijze opbouw van de slide
sterke beelden
grafische elementen & iconen
lettertype dat duidelijk en groot genoeg is
zinvolle animaties en slide overgangen

Van een aangeleverde presentatie maken we een overtuigende presentatie voor een online webinar aan een vaste prijs per slide. 

Iedereen kan een PowerPoint maken maar als je reputatie op het spel staat, laat je dat beter aan een expert over.

Vraag snel een offerte en geef daarbij een inschatting van het aantal slides van je webinar.

Een webinar organiseren van A tot Z

Als specialist in PowerPoint design, presentatieadvies en coaching weten we maar al te goed dat ook bij het geven van een webinar je reputatie op het spel staat. Meer nog dan bij een fysieke presentatie haakt je publiek zonder probleem af als het niet boeiend genoeg is. Daarom bieden we een compleet pakket om je hierbij te helpen: 

Voorbereidingen
Verhaalopbouw
PowerPoint uitwerken
Technische hosting van de webinar via Zoom
Opvolging

Ben je al begonnen met het geven van webinars?
Laat ons dan even meekijken. We maken een uitgebreide analyse en bezorgen je suggesties tot professionalisering en verbetering. 

Nog meer weten?