Aanpak

Hoe gaan we te werk?

De presentatiespecialisten van SmartPresentations zorgen zowel met de verhaallijn, het design en de technische mogelijkheden van PowerPoint dat de presentatie boeiend is en overtuigt. SmartPresentations zorgt ervoor dat elk bedrijfs-, pitch, keynote of verkooppresentatie die doorslaggevend is voor jezelf of het bedrijf blijft plakken.
Onze aanpak
smartpresentations - storyline

Storyline

Een goed opgebouwd verhaal zorgt voor een duidelijke overdracht van de informatie. Een goed verhaal is een mengeling van inhoud, overtuigingselementen en een dramatische opbouw die rekening houdt met aandachtsspanne van het publiek.

smartpresentations - design

Design

Een sterk grafisch design zorgt ervoor dat de slides sterk ondersteunend zijn aan het verhaal. De grafische elementen zorgen er tevens voor dat het publiek de boodschap beter onthoudt. Het design is er tenslotte verantwoordelijk voor om het ‘PowerPoint-gehalte’ van een presentatie te minimaliseren.

smartpresentations - PowerPoint

Powerpoint

PowerPoint is een programma met veel facetten en mogelijkheden. Als specialist heeft SmartPresentations een doorgedreven kennis van PowerPoint in huis. En weet de mogelijkheden (animaties, overgangen, interactiviteit, ..) op een zinvolle manier toe te passen.