We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Powerpoint Template

Een efficiënte PowerPointtemplate

Een PowerPointtemplate zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt om een presentatie op te maken die perfect voldoet aan de huisstijl van het bedrijf. Om ervoor te zorgen dat iedereen de template op een correcte manier gebruikt, voorzien we een workshop of een explainer video samen met het templatebestand binnen de organisatie verdeeld kan worden. 

PowerPointtemplate - intake

Elk bedrijf heeft unieke behoeften

Elk bedrijf heeft een eigen identiteit en eigen behoeftes aan het types slides die nodig zijn om presentaties mee te maken. De keuzes voor de te ontwikkelen lay-outs stemmen we volledig af op deze behoeften. Tijdens een intakegesprek worden bestaande presentaties bekeken om tot de meest noodzakelijke slides in de template te komen.

Templatedesign

PowerPointtemplate design

De kwaliteit van de PowerPointtemplate is bepalend voor het kwaliteitsniveau van de gemiddelde presentatie in het bedrijf. Daarom is het van belang dat deze de juiste uitstraling heeft en naadloos aansluit bij de huisstijl van het bedrijf. Wij ontwerpen templates waar teams graag in willen werken en die hen in staat stellen efficiënt presentaties te maken.

Referenties

Oeps, er ging iets mis. Probeer opnieuw.

Contact & offerte

Stel je vraag

zend ons een mailtje via

Of contacteer ons via

België
Xavier de Cocklaan 68.8
9830 Sint-Martens-Latem
+32 9 329 66 83

Kleinhoefstraat 11/1
2440 Geel
+32 9 329 66 83
Nederland
Nies van der Schansstraat 1
5161 CE Sprang-Capelle
+31 416 724 844
Wetgeving

Heb je een vraag of wil je een vrijbijvende offerte ontvangen voor een template in PowerPoint? Contacteer ons dan snel via onderstaand contactformulier. We helpen je graag verder.