We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Animatievideo

Een animatievideo geeft duidelijke toelichting over je producten of diensten

Met een animatievideo (explainer movie) kun je op een korte tijd een duidelijke boodschap geven. De boodschap van de video wordt erg tot in de essentie gebracht en wordt visuele opgebouwd. Aan de hand van grafische elementen, foto's en animaties wordt het verhaal in 1-3 minuten gebracht. Op de video wordt meestal een voice-over gemonteerd die toelichting geeft. Dit kan ook louter muzikaal maar dan moet de grafische weergave met teksten gedaan worden. De video is dus in de meeste gevallen 'self explaining' en dient daarmee erg goed om op een website te plaatsen. Maar ook op social en business media zoals facebook, Instagram en LinkedIn werken de video's erg goed. Video heeft immers een enorm aantrekkingkracht en een korte animatievideo wordt snel bekeken. De kracht zit in een eenvoudige weergave en duidelijke uitleg. Een animatievideo kan gebruikt worden om op een eenvoudige manier een product, dienst, innovatief idee of problematiek uit te leggen.
 
Bij Smartpresentations worden animatievideo's gemaakt op basis van PowerPoint en Adobe After Effects. Door het gebruik van PowerPoint kan de animatievideo heel eenvoudig worden omgezet naar een traditionele presentatie. Zo kan deze dubbel gebruikt worden. 
 
 
 
 

Referenties

Oeps, er ging iets mis. Probeer opnieuw.