We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Bedrijfspresentatie

Stel op een krachtige en overtuigende manier je bedrijf voor!

De bedrijfspresentatie of corporate presentatie is de (PowerPoint) presentatie waarmee je bedrijf aan de buitenwereld voor de eerste keer wordt voorgesteld. Dat maakt van de bedrijfspresentatie dus een belangrijke presentatie waar goed over nagedacht moet worden.

Presentaties om het bedrijf voor te stellen worden vaak intern in elkaar geknutseld. Het is echter belangrijk om bij een eerste voorstelling met een professionele presentatie van het bedrijf te komen. Om een goede eerste indruk te maken maar ook om een duidelijk verhaal te brengen.

De bedrijfspresentatie moet volgende onderdelen bevatten: eigenheid van het bedrijf (bedrijfs DNA of wat het bedrijf uniek maakt), visie en ambitie op de toekomst, structuur, facts & figures en overzicht van producten/ diensten die worden aangeboden. Op dit laatste punt verschilt de bedrijfspresentatie van de verkooppresentatie die dieper ingaat op de producten en/ of diensten.

Bedrijfspresentatie - Verhaallijn

Stap 1: Verhaallijn

Tijdens de kick-off meeting kijken we naar de inhoud en het doel van de presentatie.
- Wat moet je publiek zeker onthouden over het bedrijf na de presentatie?
- Wat is de eigenheid van het bedrijf?
- Hoe kunnen we de verschillende bedrijfsonderdelen zo goed mogelijk voorstellen?

De verzamelde informatie van de kick-off meeting en het aangeleverde materiaal resulteren in een overzichtelijke verhaallijn (storyboard) van de volledige presentatie.

Bedrijfspresentatie - Designvoorstel

Stap 2: Designvoorstel

Op basis van de huisstijlrichtlijnen wordt een mooi designvoorstel gemaakt. Het is de vertaling van ons designteam naar sterke slides en een overtuigende presentatie.

Bedrijfspresentatie - Uitwerk presentatie en feedback

Stap 3: Uitwerken presentatie en feedback

Met de goedkeuring op storyboard en designvoorstel maken we de volledige presentatie. Elke slide wordt uitgewerkt en voorzien van de nodige informatie. De presentatie kan interactief worden opgebouwd zodat de inhoud ervan op een specifieke doelgroep kan worden aangepast. Dat doen we door een navigatie aan de presentatie toe te voegen.

Via een online platform wordt per slide feedback gegeven. Zo komen we binnen de afgesproken termijn tot een sterke nieuwe bedrijfspresentatie.

Referenties

Oeps, er ging iets mis. Probeer opnieuw.

Oeps, er ging iets mis. Probeer opnieuw.