We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Bedrijfspresentatie

Op basis van de huisstijlrichtlijnen wordt een vertaling van ons designteam naar sterke en overtuigende slides gemaakt.

In het voorstel voorzien we variantenwaaruit gekozen kan worden.

Stel op een krachtige en overtuigende manier je bedrijf voor.

Wanneer je een professionele bedrijfspresentatie laat maken door onze experts, zijn er drie stappen:

Verhaallijn

Designvoorstel

Uitwerking

Tijdens een kick-off meeting kijken we naar de inhoud en doelstellingen van de presentatie.

Alle verzamelde informatie worden omgezet naar een overzichtelijke verhaallijn.

De bedrijfspresentatie of corporate presentatie is de (PowerPoint) presentatie waarmee je bedrijf aan de buitenwereld voor de eerste keer wordt voorgesteld. Dat maakt van de bedrijfspresentatie dus een belangrijke presentatie waar goed over nagedacht moet worden.

Presentaties om het bedrijf voor te stellen worden vaak intern in elkaar geknutseld, dan gaat hét belangrijke moment verloren. Het is echter belangrijk om bij een eerste voorstelling met een professionele presentatie van het bedrijf te komen. Om een goede eerste indruk te maken maar ook om een duidelijk verhaal te brengen.

De bedrijfspresentatie moet volgende onderdelen bevatten: eigenheid van het bedrijf (bedrijfs DNA of wat het bedrijf uniek maakt), visie en ambitie op de toekomst, structuur, facts & figures en overzicht van producten/ diensten die worden aangeboden. Op dit laatste punt verschilt de bedrijfspresentatie van de verkooppresentatie die dieper ingaat op de producten en/ of diensten.

Elke slide wordt uitgewerkt in PowerPoint op basis van de verhaallijn en het designvoorstel.

Interactiviteit wordt toegevoegd om de presentatie aan te passen aan verschillende doelgroepen.

Recente referenties

Bekijk ook de gerealiseerde voorbeelden van SyndusSioen IndustriesSalar en bpost. Lees tevens hoe Miek Naessens - CMO van Sioen Industries en Chris Verleye - Gedelegeerd bestuurder van Salar de samenwerking met Smartpresentations ervaren hebben en de meerwaarde zagen om hun bedrijfspresentatie extern te laten maken.