We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Redesign

Snel een PowerPoint met een professionele update

Een belangrijke voorstelling, een schitterend idee, spannende pitch, .... Je weet precies wat je wil vertellen maar krijgt het niet in een mooie presentatie gegoten? Er kan veel tijd en ergernis sluipen in het maken van een overtuigende presentatie. Laat het stukje 'PowerPoint redesign' daarom over aan experten en hou je alleen bezig met de inhoud.

Bezorg ons je eigen presentatie en wij maken er een mooie en sterk overtuigende presentatie van. Weg met alle saaie opsommingen en beelden. De redesign wordt volledig in lijn met de huisstijl gemaakt en door grafische elementen en iconen versterkt. Zinvolle animaties en slideovergangen halen de indruk van een standaard PowerPoint helemaal weg.

En moet het dan gewoon even snel gaan? Dan doen we dat ook. Binnen 24/48/72 uur bezorgen we je een mooie en sterke presentatie.

Referenties

Oeps, er ging iets mis. Probeer opnieuw.

Contact & offerte

Stel je vraag

zend ons een mailtje via

Of contacteer ons via

België
Xavier de Cocklaan 68.8
9830 Sint-Martens-Latem
+32 9 329 66 83

Kleinhoefstraat 11/1
2440 Geel
+32 9 329 66 83
Nederland
Nies van der Schansstraat 1
5161 CE Sprang-Capelle
+31 416 724 844
Wetgeving

Heb je een vraag of wil je een vrijbijvende offerte ontvangen voor een online presentatie? Contacteer ons dan snel via onderstaand contactformulier. We helpen je graag verder.