We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Pitchpresentatie

Een pitchpresentatie met professionele indruk, gegarandeerd succes!

Een belangrijke voorstelling, een pakkende openingszin, een schitterend idee, spannende pitch, ....  De pitchpresentatie is een heel specifieke presentatie. In een kort tijdsbestek moet de potentiële klant of management overtuigd worden van het idee, product en/of bedrijf. Het is dus belangrijk om zo snel mogelijk een aansluiting te vinden bij het publiek. Hen te raken met datgene waar ze op zitten te wachten. Een krachtige introductie met het idee of de oplossing. To-the-point en direct. En dat het soms snel moet gaan, beseffen we ook...

 

De hand-out van een pitchpresentatie is nooit de print van de presentatie. Daar is ze immers niet voor gemaakt. Wel maken we een samenvattend document die de boodschap duidelijk maakt.

We houden altijd rekening met 2 belangrijke basiselementen:

 

SmartPresentations - SterkVerhaal

Een sterk verhaal

Het verhaal is bij een pitchpresentatie uiterste belangrijk en daar beginnen we dus ook mee. In een kick-off meeting leggen we de rode draad van de presentatie meteen vast.

SmartPresentations - Opvallend Design

Een opvallend design

Een opvallend design helpt om het publiek te overtuigen. Het zorgt voor een professionele aanpak en benadering die onderscheidend is van andere.

Referenties