We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Evenementen

PowerPoint- en contentspecialist voor elk belangrijk event

Het inhoudelijke deel (academische zitting, CEO speech, productvoorstelling, ...) van een evenement is vaak een centraal moment van het evenement. Om ook dit deel op een professionele manier te verzorgen heeft Smartpresentations een specifieke en efficiënte aanpak en mogelijkheden. 

Evenementen - Storytelling

Storytelling

Een belangrijke presentatie op een evenement heeft een stevig verhaal, structuur en overtuigende opbouw nodig. Samen met de spreker bekijken we de doelstelling van de speech / presentatie en schrijven een duidelijk verhaal.

Evenementen - PowerPointdesign

PowerPointdesign

Als gespecialiseerde PowerPointdesigners maken we van elke presentatie een professionele PowerPointpresentatie die opvalt en blijft hangen bij het publiek.

Evenementen - Coaching

Coaching

Om het opgebouwde verhaal op een duidelijke en overtuigende manier te brengen gaan we samen met de spreker aan de slag. Spreektempo, intonatie, overdracht, authenticiteit....tijdens een of enkele coachingsessies geven we vertrouwen aan elke spreker.

Evenementen - Bumper

Bumper

Een bumper is een visuele en auditieve animatie (+/- 20 seconden) die extra dynamiek geeft aan de academische zitting van een evenement. De bumper wordt gebruikt bij aanvang en de overgangen van sprekers.

Evenementen - Presentatieregie, titelslides en slidevolgorde

Presentatieregie, titelslides en slidevolgorde

We controleren de alle aangeleerde slides (font, formaat, ...) en maken van de presentatie(s), titelslides en bumper één geheel. Klaar voor gebruik door de technische regie van het evenement.

Referenties

Oeps, er ging iets mis. Probeer opnieuw.