We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Evenementen

Een evenement kan niet zonder professionele presentaties

Als specialist op gebied van Powerpoint design en presentatie advies nemen we de volledig zorg over de inhoud van je event presentatie op ons. Zo brengen we de presentaties naar eenzelfde topniveau als de organisatie van het evenement. Omdat we beseffen dat tijd in de evenementen business schaars is, hebben we een aanbod op verschillende niveau en mogelijkheden. Daarbij kijken we naar de drie onderdelen die een presentatie tot een hoger niveau tillen: Story, Design en Animatie/overgangen. Samen kijken we per evenement op welk(e) niveau('s) we kunnen ondersteunen. Alles voor een transparant en overzichtelijk budget zodat vooraf geweten is wat het achteraf kost.

Evenementen - Keynote presentatie

Keynote presentatie

Storyboard: Samen met de spreker kijken we naar de doelstelling en inhoud van de presentatie. Op basis daarvan schrijven we de beste verhaallijn voor een overtuigende presentatie.
Presentatiedesign: Met de huisstijl en verhaallijn in de aanslag wordt een sterk ondersteunende presentatie uitgewerkt met mooie grafische elementen en zinvolle animaties.

Evenementen - Redesign

Redesign

Op basis van een aangeleverde presentatie maken we een nieuwe presentatie. Mooier, overtuigender en in lijn met de huisstijlrichtlijnen of deze van het evenement. Zelfde inhoud maar met nieuwe professionele uitstraling.

Evenementen - Brush-up

Brush-up

Soms is er gewoon geen tijd om alle presentaties een volledig redesign te laten ondergaan of staat de spreker het niet toe. We kijken dan naar compatibiliteit op gebied van fontgebruik, formaat, foto's en filmpjes in de presentatie. We zorgen ervoor dat alles correct werkt en eruit ziet zoals het gemaakt is door de presentator. Zo worden bestaande presentaties zonder fouten gebruikt.

Evenementen - Event support

Event support

Ook tijdens de eventdag zelf zijn er nog sprekers die hun presentatie/event powerpoint last minute willen aanpassen of moet bijkomende content toegevoegd worden. Zijn er verschillende zalen waar presentaties op tijd aanwezig moeten zijn. We verzorgen tijdens de eventdag(en) alle ondersteuning. Enerzijds zorgen we voor de presentaties die gebruikt worden. Anderzijds staan we ter beschikking van de sprekers voor correcties en aanpassingen. Dit zowel in binnen- als in buitenland.

Referenties