We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Verkooppresentatie

Meer verkopen met een interactieve verkooppresentatie

Het gebruik van een professionele PowerPointpresentatie is erg belangrijk tijdens een verkoopgesprek:

  • professionele voorstelling van bedrijf en aanbod
  • het is een leidraad in je gesprek
  • visuele ondersteuning van wat je vertelt
  • cases en referenties als teken van succesvolle ervaring


Tijdens een verkoopgesprek is het belangrijk te kunnen inspelen op de noden en vragen van de potentiële klant. Om op die manier het verkoopverhaal daar zo dicht mogelijk bij te laten aansluiten. Door de creatie van een interactieve presentatie (mogelijkheid om te navigeren in de presentatie) wordt de presentatie een toolbox die efficiëntie tijdens het gesprek verhoogt.

Verhaallijn

Uitschrijven van de verhaallijn

De basis voor elke goede presentatie is de content en structuur van de presentatie. Op basis van de Bedrijfshand gaan we tijdens een workshop (2-3 uur) samen actieve op zoek naar de content (bedrijfsDNA, producten, diensten, USP's, ...) en opbouw van de presentatie. Dit zetten we om in een gestructureerd storyboard. Maar we kunnen ook aan de slag met de aangeleverde content. We voorzien tools om zelf de content te bepalen en werpen een professionele controle op inhoud en structuur.

Design

Basis design en slides

Op basis van de huisstijlrichtlijnen wordt een mooi designvoorstel gemaakt. Het is de vertaling van ons designteam naar sterke slides en een overtuigende presentatie. Tevens worden de basisslides voor de presentatie opgemaakt.

PowerPointdesign

Uitwerken van de volledige presentatie

Na de opmaak van de storyboard en designvoorstel kan de volledige presentatie worden opgemaakt. Elke slide wordt uitgewerkt en voorzien van teksten, afbeeldingen, grafische elementen, iconen, animaties en slideovergangen.

Interactiviteit

Interactieve verkooppresentatie biedt meer efficiëntie

Door het toevoegen van een navigatie en interactieve elementen aan de presentatie wordt een efficiënte verkoop toolbox gecreëerd.
Vergelijk het met een website waar je op elementen kunt klikken om naar een specifieke pagina te gaan. Zo pas je ter plekke de volgorde van de slides aan en kun je direct inspelen op de vragen en noden van het doelpubliek.

Referenties

Oeps, er ging iets mis. Probeer opnieuw.

Contact & offerte

Stel je vraag

zend ons een mailtje via

Of contacteer ons via

België
Xavier de Cocklaan 68.8
9830 Sint-Martens-Latem
+32 9 329 66 83

Kleinhoefstraat 11/1
2440 Geel
+32 9 329 66 83
Nederland
Nies van der Schansstraat 1
5161 CE Sprang-Capelle
+31 416 724 844
Wetgeving

Heb je een vraag of wil je een vrijbijvende offerte ontvangen voor een verkooppresentatie? Contacteer ons dan snel via onderstaand contactformulier. We helpen je graag verder.