We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Verkooppresentatie

Breng je verkooppresentatie naar een hoger niveau!

Veel verkoopgesprekken lopen vast omdat met de gebruikte sales presentatie niet kan worden ingespeeld op vragen die gesteld worden. Onhandig vooruit gaan in de presentatie en verschillende slides overslaan is de enigste mogelijkheid. Wij bouwen verkooppresentaties interactief op en voorzien de slides van een navigatie. Vergelijkbaar met een website. Het maakt het mogelijk om doorheen de presentatie te navigeren en die slides te laten zien die voor het doelpubliek van toepassingen zijn. Zo krijg je een salestool die efficiënt door de commerciële medewerkers gebruikt kan worden.

Verkooppresentatie - verhaallijn

Stap 1: Verhaallijn

Tijdens de kick-off meeting kijken we naar de inhoud en het doel van de presentatie.
- Wat moet je publiek zeker onthouden over het bedrijf na de presentatie?
- Wat is de eigenheid van het bedrijf?
- Welk producten/productgroepen moeten aan bod komen?
- Hoe inspelen op de noden van de klant ipv louter producten laten zien?
- Hoe kunnen we vertrouwen winnen bij de potentiële klanten?

De verzamelde informatie van de kick-off meeting en het aangeleverde materiaal resulteren in een overzichtelijke verhaallijn (storyboard) van de volledige presentatie.

Verkooppresentatie - designvoorstel

Stap 2: Designvoorstel

Op basis van de huisstijlrichtlijnen wordt een mooi designvoorstel gemaakt. Het is de vertaling van ons designteam naar sterke slides en een overtuigende presentatie. Benieuwd hoe zo'n presentatie er uit komt te zien? Klik hier voor een voorbeeld van een sales pitch.

Verkooppresentatie - uitwerken presentatie en feedback

Stap 3: Uitwerken presentatie en feedback

Met de goedkeuring op storyboard en designvoorstel maken we de volledige presentatie. Elke slide wordt uitgewerkt en voorzien van de nodige informatie. De presentatie kan interactief worden opgebouwd zodat de inhoud ervan op een specifieke doelgroep kan worden aanpast. Dat doen we door een navigatie aan de presentatie toe te voegen.

Via een online platform wordt per slide feedback gegeven. Zo komen we binnen de afgesproken termijn tot een sterke nieuwe bedrijfspresentatie.

Referenties