We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

  • by: Harald
  • June 14th, 2022
  • Category: Team

Hallo Annelies!


Annelies vervoegde vorige maand ons team als presentatiedesigner. Spoedig zal je haar werk ontdekken maar we stellen haar graag persoonlijk al even aan je voor. 

Hallo Annelies...

Annelies vervoegde vorige maand ons team als presentatiedesigner. Spoedig zal je haar werk als presentatiedesigner ontdekken want Annelies zit midden in haar opleiding om haar grafische kennis en kunde uit te breiden met kennis over presentaties en PowerPoint. 

We stellen haar graag persoonlijk al even aan je voor.
Annelies is 29 jaar, woont in regio Oudenaarde en heeft al bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan. Ze houdt van creativiteit, tekenen en kruipt graag achter haar naaimachine.

Enkele fun facts:

We zijn erg blij om Annelies in ons team te hebben en zijn ervan overtuigd dat zij iedereen ook erg blij maakt met professionele presentaties. Naast het maken van PowerPointpresentaties is Annelies ook in opleiding om Showpad applicaties een professionele uitstraling en zinvolle invulling te geven. Binnenkort meer daarover.