We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

  • by: Harald
  • December 3rd, 2019
  • Category: Event

Bedrijvencontactdagen 2019


Smartpresentations nodigt jou graag uit voor de BEDRIJVENCONTACTDAGEN 2019 op woensdag 4 en donderdag 5 december in Kortrijk Xpo. Het grootste contactevenement van België is ondertussen aan haar 17de editie toe en biedt ook nu weer een verzameling topbedrijven uit zowel de industrie, toelevering, klein- en groothandel, transport als de bouw- en dienstensector.

Bedrijvencontactdagen 2019

Smartpresentations nodigt jou graag uit voor de BEDRIJVENCONTACTDAGEN 2019 op woensdag 4 en donderdag 5 december in Kortrijk Xpo.

Het grootste contactevenement van België is ondertussen aan haar 17de editie toe en biedt ook nu weer een verzameling topbedrijven uit zowel de industrie, toelevering, klein- en groothandel, transport als de bouw- en dienstensector.

Een succesformule die focust op het fysiek samenbrengen van ondernemingen en ondernemers. Op BEDRIJVENCONTACTDAGEN 2019 verenigen opnieuw ruim 600 bedrijven-exposanten in Kortrijk Xpo.

Mis het niet en schrijf je snel in!
Kom zeker langs bij onze stand '421 Smartpresentations' om de geheimen van een overtuigende PowerPoint presentatie te ontdekken!