We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

  • by: Harald
  • April 29th, 2019
  • Category: Nieuws

CCV Group kiest voor SmartPresentations


CCV Group kiest SmartPresentations als partner voor alle belanghebbende PowerPoint presentaties.

CCV Group kiest SmartPresentations als partner voor alle belanghebbende PowerPoint presentaties

CCV Group is, met een jarenlange ervaring, marktleider in de betaalwereld met hoogwaardige on- en offline geïntegreerde oplossingen. Voor verschillende bedrijfs- en keynote presentaties werd al eerder beroep gedaan op Smartpresentations. Zowel inhoudelijk als grafisch en PowerPoint-technisch worden de presentaties naar een professioneel niveau gebracht. Om deze mate van professionaliteit in alle belanghebbende presentaties te kunnen doorvoeren werd een brede pitch uitgeschreven onder vijf PowerPoint/presentatie-specialisten in België en Nederland.

De oriëntatie omvatte naast een creatieve, inhoudelijk en budgettaire vergelijking ook een vraag om een gestructureerde aanpak, waarbij zekerheid moet geboden worden dat de nodige presentaties kwalitatief en tijdig afgewerkt worden.

“Het grafisch voorstel van SmartPresentations was fris en vernieuwend en dat binnen onze bestaande huisstijl”, legt Jacobien Buurman, Marketing Communications Officer van CCV Group BV uit. “De samenwerking verloopt gestructureerd en professioneel. De inhoudelijke ondersteuning en het duidelijke design zorgen steeds voor overtuigende presentaties, die ons bedrijf sterk in de markt zetten. We kijken erg uit naar een verdere continue samenwerking met SmartPresentations.”

SmartPresentations maakt PowerPoints (voor presentaties) die een doorslaggevend karakter hebben en bepalend zijn voor de uitstraling van uw bedrijf. Iedereen kan een PowerPoint presentatie maken, maar als je echt indruk wilt maken, als je mensen wilt overtuigen van jezelf, je idee of je bedrijf dan moet je dat overlaten aan professionals. Die zorgen zowel qua verhaallijn, design en technische mogelijkheden van PowerPoint dat de presentatie boeit en overtuigt. SmartPresentations zorgt ervoor dat elk bedrijfs-, pitch, keynote of verkooppresentatie die doorslaggevend is voor jezelf of het bedrijf blijft plakken.

CCV geeft ondernemers nieuwe kansen en mogelijkheden door hun betalingsproces te verrijken. Zodat ondernemers het meeste uit hun onderneming halen. Het bedrijf maakt de toekomst van het betalen vandaag mogelijk, door altijd en overal betalen te ondersteunen. Met kantoren in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland.

 

SmartPresentations – Xavier de Cocklaan 68.8 9830 Sint Martens Latem.
Contact: Harald Dumoulin – Storyteller +32 475 671059 harald@smartpresentations.be www.smartpresentations.be