We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

  • by: Harald
  • December 13th, 2023
  • Category:

De Slimste Kerst Quiz 2023


Ontdek de magie van Kerstmis met de Slimste Kerst Quiz en onthul 10 verrassende fun facts over kerst en de betoverende kerstperiode.

Ontdek de magie van Kerstmis met de Slimste Kerst Quiz

Zoals elk jaar hebben onze presentatiedesigners al hun expertise op gebied van design en PowerPoint, in de nieuw kerstcampagne gestoken. Het is een super leuke Kerst Quiz geworden met verrassende fun facts over kerst en de betoverende kerstperiode. Ga op zoek naar Rudolph, ontdek hoe snel de kerstman 'echt' moet vliegen om alle kinderen cadeaus te geven op één avond en of een kunst kerstboom echt duurzamer is dan een echte kerstboom. 10 leuke wist-je-datjes over kerst die handig zijn als het gesprek straks aan tafel even stilvalt. 

Hier vind je de Slimste Kerst Quiz. Veel plezier!

Oja, nog een extra wist-je-datje: deze quiz is volledig opgemaakt in PowerPoint en werd daarna online gezet. 

Heel veel plezier met deze leuke Kerst Quiz.
Het gaat er uiteraard niet over wat je weet, maar vooral met wie je de feestdagen viert. Doe dat intens en met veel liefde voor elkaar.

We wensen jullie hele PRETTIGE FEESTDAGEN!

Team Smartpresentations
Harald, Koen, Greet, Lieselot, Paulien, Frederik, Céline, Annelies en Jonas


Het maken van een krachtige en overtuigende PowerPointpresentatie is niet eenvoudig. Inhoud, grafisch design en kennis van PowerPoint moeten naadloos op elkaar worden afgestemd. De presentatiedesigners van Smartpresentations zijn grafische experten die PowerPoint kennen en begrijpen. Dat bewijzen ze met deze leuke quiz.

Welk risico wil je nemen als je reputatie op het spel staat?

Iedereen kan een PowerPoint maken, maar als je reputatie op het spel staat, laat je dat beter aan een expert over.
Wil je ook de mogelijkheden van PowerPoint ontdekken, neem dan even contact met ons op.