We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

  • by: Harald
  • December 13th, 2022
  • Category: Eindejaar

Maak je eigen kerstfilmpje met persoonlijke foto's en een wens


Ben jij een echte Christmaholic? Eerder een Holly Jolly Christmas Stresser? Of toch maar een Anti-Social Elf?  Bij Smartpresentations hebben we onszelf ingedeeld in drie verschillende types kerst-lovers en/of haters. Hieronder stellen we elk type voor. Bij elk kersttype hoort een PowerPointtemplate, waarmee jij zelf aan de slag kan. Je voegt leuke foto's toe en een persoonlijke kerstwens. Deze presentatie kan geëxporteerd worden tot een filmpje dat je kan delen met je familie en vrienden. Ben jij een echte Christmaholic? Eerder een Holly Jolly Christmas Stresser? Of toch maar een Anti-Social Elf?  Bij Smartpresentations hebben we onszelf ingedeeld in drie verschillende types kerst-lovers en/of haters. Hieronder stellen we elk type voor. Bij elk kersttype hoort een PowerPointtemplate, waarmee jij zelf aan de slag kan. Je voegt leuke foto's toe en een persoonlijke kerstwens. Deze presentatie kan geëxporteerd worden tot een filmpje dat je kan delen met je familie en vrienden. Lights. Camera. Action!

Maak je eigen kerstfilmpje

Ben jij een echte Christmaholic? Eerder een Holly Jolly Christmas Stresser? Of toch maar een Anti-Social Elf? 

Bij Smartpresentations hebben we onszelf ingedeeld in drie verschillende types kerst-lovers en/of haters. Hieronder stellen we elk type voor. Bij elk kersttype hoort een PowerPointtemplate, waarmee jij zelf aan de slag kan. Je voegt leuke foto's toe en een persoonlijke kerstwens. Deze presentatie kan omgezet worden naar een filmpje dat je kan delen met je familie en vrienden. In de template staat stap voor stap uitgelegd hoe je dit moet doen. 

Lights. Camera. Action!

 

Christmaholic

Sinterklaas, wie? Van zodra Halloween voorbij is, staat 'ie er, de kerstboom. Hoe groter, hoe beter. Je koopt ieder jaar weer compleet nieuwe kerstversiering en liefst laat je hem staan tot ver in februari. Je hebt dozen vol kerstgerief, dat je elk jaar wel een doos opent en denkt 'oh juist, dit heb ik ook nog!' 

Je verzamelt het hele jaar door kerstplaatjes, inpiratie voor je kersttafel en bij uiterbereiding je hele huis. Als vrienden iets zien over kerst op social media, taggen ze jou. Zelfs je kerstoutfit is gepland van afgelopen zomer.

 

Holly Jolly Christmas Stresser

Je houdt van kerst, maar bent toch altijd erg opgelucht als de drukke feestdagen voorbij zijn. Kerstfeestjes zijn stresserend, en zeker als ze bij jou thuis doorgaan. 'Wat gaan we eten?' 'Ligt het huis proper?' 'Welke outfit moet ik aan?' Stress, stress en nog eens stress.

Als je al kerstcadeau's koopt, dan nog het liefst online. De feestdagendrukte is de winkelcentrums is niet aan jou besteed. Kerstmarkten? Nope, no thanks! Teveel mensen, teveel stress. Geef jou maar de kerstboom, een dekentje en een warme chocolademelk. Kerstsfeer gegarandeerd!

 

Anti-Social Elf

All you want for christmas is for it to be over. Kerst is voor jou een absolute no go. Van het woord 'kerstboom' krijg je al kriebels. Je blijft dan ook het liefst rustig thuis rond deze periode. Familiefeestjes, moet dat echt? Die bazige tante en luide nonkel heb je echt niet gemist het afgelopen jaar.

Het hele eindejaarsfeest is te commercieel gemaakt door de maatschappij. Al die cadeaus, al dat eten. Het moet allemaal meer en veel zijn. Die 6 gangen zijn echt niet nodig. 1 maaltijd is meer dan genoeg.

 

Met welk kersttype je jezelf ook vergelijkt, we willen je in ieder geval een prettige kerst en een fijn begin van het nieuwe jaar wensen. 

Team Smartpresentations

Harald, Koen, Lieselot, Paulien, Jasper, Céline, Annelies en Greet.

 

Het maken van een kractig en overtuigende PowerPointpresentatie is niet eenvoudig. Inhoud, grafisch design en kennis van PowerPoint moeten naadloos op elkaar worden afgestemd. De presentatiedesigners van Smartpresentations zijn grafische experten die PowerPoint kennen en begrijpen. Maar dat hebben ze bewezen met deze leuke kersttemplates. Veel plezier ermee!

 

Welk risico wil je nemen als je reputatie op het spel staat?

Iedereen kan een PowerPoint maken, maar als je reputatie op het spel staat dan laat je dat beter aan een expert over. Wil je ook de mogelijkheden van PowerPoint ontdekken neem dan even contact met ons op.