We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

  • by: Harald
  • November 25th, 2020
  • Category: Enquête

Enquête Online Presenteren


Neem deel aan het onderzoek uit over het gedrag en de tevredenheid van bij mensen die online presentaties geven en mensen die online presentaties volgen.

Enquête Online Presenteren

Vanwege de COVID-19 maatregelen zijn we genoodzaakt om presentaties online te geven of om deze online te bekijken. Webinars, online evenementen maar ook bedrijfs- en salespresentaties worden online geven. Het vergt een andere aanpak, een andere presentatie en anders tools. Niet even gemakkelijk, ongeacht aan welke kant van de presentatie je staat.

Met deze enquête onderzoeken we het gedrag en de tevredenheid van mensen die online presentaties geven en mensen die online presentaties volgen.
De ondervraging neemt slechts enkele minuten tijd in beslag en de resultaten ervan zullen worden opgenomen in het eerste Presentatie Trendverslag. Neem deel aan deze ondervraging en je ontvangt het verslag als eerst in je mailbox.