We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

  • by: Harald
  • December 21st, 2020
  • Category:

Eindejaarswensen in PowerPointspel


Dit jaar werden onze eindejaarswensen verwerkt in een interactief escaperoomspel. Volledig opgemaakt in PowerPoint. Ga in het huis van de kerstman opzoek naar het magazijn waar hij alle cadeaus bewaard.

Escaperoomspel en eindejaarswensen in PowerPoint

Dit jaar werden onze eindejaarswensen verwerkt in een interactief escaperoomspel. Volledig opgemaakt in PowerPoint. Ga in het huis van de kerstman op zoek naar het magazijn waar hij alle cadeaus bewaard. Klik op de verschillende voorwerpen in elke kamer en vind zo de sleutel van de volgende kamer.

Klik hier en ga op zoek

 Het volledige concept en de uitwerking is door onze eigen presentatiedesigners in PowerPoint uitgevoerd. Door de presentatie te exporteren naar HTML5 kon deze ook online gezet worden zoals we dat voor Showpad presentaties en e-learnings ook doen.

Baan je een we in het huis van de kerstman en ontdek de vele mogelijkheden van PowerPoint.

Iedereen kan een PowerPoint maken maar als je reputatie op het spel staat dan laat je dat beter aan een expert over. Wil je ook de mogelijkheden van PowerPoint ontdekken neem dan even contact met ons op.