We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

  • by: Harald
  • February 5th, 2019
  • Category: Nieuws

Strategische keuze of grove flater


Minister Joke Schauvliege deed tijdens haar presentatie voor het Algemeen Boeren Syndicaat in Lierde enkele flagrante uitspraken. De eerste maanden van het jaar worden gaan voor menig politicus gepaard met veel presentaties, speeches en aanwezigheden op allerlei recepties. Je zou er op den duur wat makkelijker over gaan nadenken en wat minder voorbereid het podium op stappen.

Strategische keuze of grove flater

Minister Joke Schauvliege deed tijdens haar presentatie voor het Algemeen Boeren Syndicaat in Lierde enkele flagrante uitspraken. De eerste maanden van het jaar gaan voor menig politicus gepaard met veel presentaties, speeches en aanwezigheden op allerlei recepties. Na een tijd gaan ze daar dan ook wat gemakkelijker over en stappen ze zo wat minder voorbereid op het podium.

Maar elk publiek 'verdient' het om met de nodige aandacht je presentatie of speech te brengen. Een verhaal waarover is nagedacht. Een verhaal dat is voorbereid. Een verhaal met een boodschap die je aan het publiek wenst mee te geven. Maar helaas zien we de afgelopen weken teveel presentaties die op routine gegeven worden. Of speeches die door de communicatiedienst op een rap uitgeschreven A4'tje worden meegegeven en worden afgeraffeld.....

  • Denk na
  • Bereid je voor
  • Wees authentiek
  • Bezorg een krachtige boodschap
Denk na wat de boodschap bij je publiek teweeg brengt of wat jij wilt dat het teweeg brengt. Zorg er vooral voor dat je presentatie jezelf niet in verlegenheid brengt. Maar maak bij elke presentatie of speech de strategische keuze voor jezelf, je partij of je bedrijf om die zo goed mogelijk te brengen en een krachtige boodschap mee te geven.