We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

  • by: Lieselot
  • March 25th, 2021
  • Category: Klantencase

Sioen vindt onze jaarafspraak een absolute meerwaarde


Sioen Industries is marktleider in gecoat technisch textiel en hoogwaardige beschermkledij.

Ik wil jullie team bedanken voor de vlotte en aangename samenwerking. Dikke pluim, want jullie doen steeds alles met enthousiasme en met de glimlach!

                       Miek Naessens - CMO van Sioen Industries
 

Sioen Industries is marktleider in gecoat technisch textiel en hoogwaardige beschermkledij. Ze zijn een beursgenoteerd bedrijf met een uitgebreid portfolio aan activiteiten en producten, zoals spinnen, weven en coaten van technisch textiel, confectie van kledij en productie van fijnchemicaliën.

 

Wordt er bij Sioen veel gepresenteerd? Voor welke presentaties wordt er beroep gedaan op Smartpresentations?

Eerst en vooral hebben we jullie hulp ingeroepen voor onze bedrijfspresentatie. Deze presentatie wordt ruim ingezet. Onze sales gaan ermee op pad en vertellen het verhaal van Sioen aan klanten en leveranciers. Het is ook een handige tool voor als er scholen op bezoek komen. We kunnen ze gemakkelijk vertellen en tonen wat we bij Sioen verrichten. Met de slides afzonderlijk worden ook nieuwe, specifieke presentaties gemaakt.

Omdat we een beursgenoteerd bedrijf zijn, moeten we ook vaak presentaties geven en strategieën uit de doeken doen op onze maandelijkse directiecomités.

Hoe belangrijk zijn de presentaties die jullie geven? 

Verschillende presentaties worden gepresenteerd door onze CEO, Michèle Sioen, dus die moeten precies uitstralen waarvoor we bij Sioen staan. Ook om zaken toe te lichten aan onze Raad van Bestuur, moeten we ervoor zorgen dat het volledige plaatje klopt.

Sinds we Smartpresentations kennen, hebben we een grote vooruitgang geboekt met onze presentaties.

Waarin hebben wij het verschil gemaakt?

Voorheen werden onze presentaties intern gemaakt. Onze designers creëerden die in Adobe InDesign. Ze waren oké, maar absoluut niet gebruiksvriendelijk. Ze werden gepresenteerd in PDF, dus zelf aanpassingen maken was een no-go. Een presentatie maken vergt op die manier veel tijd. Sinds we Smartpresentations hebben leren kennen, hebben we een grote vooruitgang geboekt. Onze story wordt perfect gevisualiseerd en de presentaties zijn visueel en functioneel. Kleine aanpassingen kunnen we vlot zelf. Het is een echte verbetering ten opzichte van vroeger.

We werken al een tijdje samen en hebben een jaarafspraak. Is dit een meerwaarde voor Sioen?

Absoluut. We kennen elkaars manier van werken intussen goed en wij ervaren dit zeer vlot en aangenaam. Ik bel regelmatig, maar jullie blijven mijn telefoontjes beantwoorden met enthousiasme en met de glimlach. Dat is fijn om te horen.