We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

  • by: Harald
  • October 10th, 2018
  • Category: Congres

OM Conference


De PowerPoint presentatie is nog altijd een onontbeerlijke tool bij een eerste kennismaking.Wil je de geheimen ontdekken? Kom dan zeker naar OM Conference op 15 oktober

OM Conference

OMConferenceis een niet-alledaags marketingevent waarbij strategische sessies, cases en expert sessies elkaar afwisselen. De focus ligt op het uitwisselen van ideeën en ervaringen met andere marketing decision makers. Geen ellenlange monologen, geen traditionele standenopbouw, wel aandacht voor beleving en communicatie. Er wordt voldoende tijd voorzien om deel te nemen aan tal van interessante gesprekken met nieuwe of bestaande relaties.

Tijdens de expert sessie van 11u35 geeft Harald Dumoulin namens SmartPresentations de geheimen prijs van een sterk overtuigende presentatie. De PowerPoint presentatie is nog altijd een onontbeerlijke tool bij een eerste kennismaking. Maar er worden veel fouten gemaakt bij de opmaak ervan. Wil je de geheimen ontdekken? Kom dan zeker en vraag snel je toegangskaartaan.

Kun je niet aanwezig zijn maar wil je de geheimen toch ontdekken? Stuur Harald een mailom de handout van zijn presentatie te ontvangen.