We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

 • by: Harald
 • October 23rd, 2020
 • Category: Online

Online Proof Presentatie


We presenteren opnieuw veel online. Van een individuele voorstelling tot een webinar en online event. Maar niet elke PowerPoint is geschikt voor een online presentatie. Het label Online Proof wordt toegekend aan presentaties die er wel aan voldoen.

Label: Online Proof presentatie

We presenteren opnieuw veel online. Van een individuele voorstelling tot een webinar en online event. Maar niet elke PowerPoint is geschikt voor een online presentatie.

Het label Online Proof wordt toegekend aan presentaties die er wel aan voldoen. De presentaties moeten voldoende scoren op volgende onderdelen:

 1. Krachtige opbouw van de verhaallijn
  bij een online presentatie moet je je publiek vanaf het begin meetrekken in de presentatie. Bij een trage opbouw verlies je de aandacht van het publiek.
 2. Visueel aantrekkelijk design 
  De slides moeten ondersteunen wat jij als spreker vertelt. Als spreker ben je niet of bijna niet zichtbaar tijdens de presentatie. Mooie visuals, iconen, beelden, … zorgen voor een visuele versterker va je boodschap.
 3. Tekst op slide
  Het publiek kan niet luisteren en lezen tegelijk. Als er teveel tekst op de slides staat en deze proberen te lezen zijn ze de aandacht voor jou als spreker kwijt.
 4. Interactief opgebouwd
  Interactiviteit in een presentatie zorgt ervoor dat je snel kunt inspelen op vragen die gesteld worden of op specifieke noden van je gesprekspartner. Dit is vooral belangrijk voor een commerciële online presentatie. Omdat deze niet te lang mogen duren is het belangrijk om zo specifiek mogelijk te zijn.

Met het label 'Online Proof' ben je dus klaar voor je volgende online presentatie.

Wil je weten of jouw PowerPoint 'Online Proof' is? 
Bezorg ons je presentatie en we bezorgen je een grondige analyse.

Vergeet niet dat je ook als presentator je presentatieskills wat moet aanpassen.  Daarover binnenkort meer…