We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

  • by: Harald
  • December 15th, 2021
  • Category: Tips

Het grote belang van de presentatie voor een award jury


Als laureaat wordt je geacht om tijdens de jurering het bedrijf op een krachtig en overtuigend manier voor te stellen. Deze presentatie is van groot belang en moet een aanvulling zijn op wat de jury al gelezen heeft in het rapport.

Het grote belang van de presentatie voor een award jury

Genomineerd worden voor een award is een teken dat jouw bedrijf in het algemeen of op een specifiek domein erg goed bezig is. Het deelnemen aan een dergelijke award zorgt daarbij goed voor extra visibiliteit en media aandacht.

Als laureaat wordt je geacht om tijdens de jurering jouw bedrijf op een krachtige en overtuigende manier voor te stellen. Deze presentatie is van groot belang en moet een aanvulling zijn op wat de jury al gelezen heeft in het rapport.

Criteria en verwachtingen van de jury
De jury zal jouw dossier en presentatie beoordelen op basis van enkele criteria die vooraf gekend zijn. Hou daar rekening mee als je de presentatie opbouwt. Zo vergt een award voor een onderneming een andere benadering dan een award voor een ondernemer.

Award presentatie is geen corporate presentatie
Gebruik niet zomaar de standaard bedrijfspresentatie als je voor de jury verschijnt. Deze is te algemeen en mist raakpunten met de criteria van de award.

Bouw je verhaal goed op
De timing van de presentatie is vooraf vastgelegd en moet strikt gerespecteerd worden. Hou daar in je opbouw rekening mee. Zet eventueel een reeks referenties op het einde van je presentatie zodat je eenvoudig kunt stoppen wanneer dat nodig zou zijn.

Zorg voor een professionele presentatie
Je reputatie staat op het spel en dus moet je op je best voor de jury verschijnen. Een professionele organisatie is op alles voorbereid. Een goed verhaal, een sterk ondersteunende presentatie én professioneel gebracht. Laat zien dat het winnen van de award belangrijk voor je is en besteed aandacht aan elk detail.

Presenteer met passie
Je staat voor de jury als eigenaar, CEO of directeur van je bedrijf en vertegenwoordigt hiermee alle medewerkers. Wees op trots op wat je dagelijks doet en wat jij en je bedrijf bereikt hebben. Presenteer authentiek en met passie. Passie, trots en gedrevenheid is altijd boeiend om naar te luisteren, is erg overtuigend en werkt aanstekelijk.

 

Ben je genomineerd voor een award en moet je voor een jury verschijnen?
Smartpresentations helpt je met het verhaal, de presentatie en het overtuigend brengen van deze presentatie.

Bedrijven die door Smartpresentations geholpen werden:

 

 

Hulp nodig voor je presentatie voor een award jury?

We helpen graag met het opmaken van de verhaallijn en zoeken een originele invalshoek. Op basis daarvan maken we een professionele PowerPoint presentatie.

Neem contact met ons op

Iedereen kan een PowerPoint maken maar als je reputatie op het spel staat, laat je dat best aan een expert over.