We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

  • by: Harald
  • December 3rd, 2018
  • Category: Tips

Spotlight pointer


De  mooiste feature is wellicht de mogelijkheid om binnen de slides met de pointer te klikken op een link. Zo kun je dus een video starten door op de play button te klikken. Maar nog mooier wordt het als je een interactieve presentatie hebt laten maken.

Spotlight pointer

We hebben niet de gewoonte om reclame te maken op onze blog. Toch willen we even ons enthousiasme delen over de nieuwste pointer van Logitech Spotlight. Deze 'klikker' heeft een aantal leuke features die we nog niet eerder zagen.
De rode lazer om onderdelen op het scherm aan te wijzen, kennen we natuurlijk allemaal. Maar Spotlight zet datgene dat je wil laten zien letterlijk in de 'spotlight' en verduistert de rest van de slide. Daardoor kun je nog beter de aandacht op een specifiek onderdeel van de slide leggen tijdens een presentatie. Naast het 'highlighten' kan het gedeelte in de spotlight zelfs wat vergroot worden. 
 
De  mooiste feature is wellicht de mogelijkheid om binnen de slides met de pointer te klikken op een link. Zo kun je dus een video laten afspelen door op de play button te klikken. Maar nog mooier wordt het als je een interactieve presentatie hebt laten maken (Bedrijfspresentatie of Verkooppresentatie). Tot voor kort moest je de interactieve elementen (navigatie, video's, ..) via de muis of het toetsenbord bedienen. Met Spotlight kan de interactieve presentatie bediend worden met de pointer in de hand. Zo krijg je als spreker voor een grotere groep dezelfde voordelen van de interactieve presentatie. Je kunt je verhaallijn aanpassen aan het publiek tijdens het geven van de presentatie. En dat vinden wij een prachtige evolutie...