We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

  • by: Harald
  • August 31st, 2022
  • Category: Opleiding

Spreken met Impact - reactie van enthousiaste deelnemer


Spreken voor publiek zorgt bij veel mensen voor klamme handjes en nerveuze kriebels in de buik. Als je reputatie op het spel staat, kun je dus maar beter zorgen dat zowel je PowerPoint als je presentatie skills van een top niveau zijn.

Spreken met Impact

Spreken voor publiek zorgt bij veel mensen voor klamme handjes en nerveuze kriebels in de buik. Maar ook het geven van een presentatie kun je leren. Als je reputatie op het spel staat, kun je dus maar beter zorgen dat zowel je PowerPoint als je presentatie skills van een top niveau zijn.

Daarom lanceerden we onlangs de ééndaagse training 'Presenteren met impact'. Hiervoor zijn er verschillende data en verschillende locaties waarop individueel kan worden ingeschreven. De opleiding wordt ook incompany bij bedrijven gegeven.

De deelnemers van de Camino Group, een groep met twaalf bedrijven die innovatieve woonoplossingen aanbieden, waren alvast erg enthousiast over deze intensieve en interactieve opleidingsdag.

"Bedankt voor de leerrijke opleiding 'Presenteren met Impact'. De dag vloog voorbij. We kregen handige tools aangeboden en werden zowel in de voor- als namiddag uitgedaagd om zelf het podium te nemen.

Een mooie mix van best practices, veelgemaakte foutjes, algemene tips, inzicht in het overtuigend ‘pitchen’ en het zelf geven van presentaties. Hierop gaf iedereen constructieve en eerlijke feedback. Leuk dat er ruimte was om mekaar aan het werk te zien en van elkaar te leren.

Ben blij dat ik dat extra stukje bagage in mijn rugzak kan stoppen en ben ervan overtuigd dat het elk van ons in de komende maanden zal helpen om het anders aan te pakken dan voordien. De nieuwe inzichten waren eye-opening."

Sandra Deblander
Senior Marketeer Ecopuur, Plan E, Fyxt en Veisters

Meer info en inschrijven