We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

  • by: Harald
  • November 18th, 2020
  • Category: Team

Victoria Maximova is nieuwe gezicht bij Smartpresentations


Victoria Maximova vervoegt Smartpresentations als Presentatie Ambassadeur en Accountmanager. Onder haar vleugels zullen nieuwe klanten bezocht worden (online én fysiek) om de mogelijkheden van professionele PowerPoint presentaties aan de bedrijfswereld kenbaar te maken.

Victoria Maximova vervoegt Smartpresentations

Victoria Maximova vervoegde op 18 november ons team als Presentatie Ambassadeur en Accountmanager. Onder haar vleugels zullen nieuwe klanten bezocht worden (online én fysiek) om de mogelijkheden van professionele PowerPoint presentaties aan de bedrijfswereld kenbaar te maken. Ook voor de bestaande klanten is Victoria het aanspreekpunt voor nieuwe projecten en presentaties.  

Victoria heeft een gevarieerde achtergrond en ervaring maar de rode draad is steeds haar proactieve benadering van de markt. "Bij Smartpresentations ligt een uitdagende opdracht op me te wachten. Ze bieden een uniek en gespecialiseerd product, het bedrijf heeft een sterke groei, ambitie en het team is professioneel en enthousiast. Daar wil ik graag deel van uitmaken en mijn deel aan bijdragen" horen we Victoria opgetogen zeggen.  

Je kunt met haar kennismaken door haar een eenvoudige mail te sturen.

"Vlak voor de eerste lockdown waren we al op zoek naar een nieuwe commerciële medewerker, maar we hebben dat toen even stil gelegd. Nu volgen we ons ambitieus groeiplan en zetten we vol in op de verdere commerciële ontwikkeling van SmartPresentations.", zegt Harald Dumoulin, Managing partner van SmartPresentations. "We zagen de afgelopen maanden een enorme toename in presentaties die online gegeven moeten worden. Webinars, online evenementen maar ook bedrijfs- en salespresentaties moeten geschikt zijn om online te geven. Speciaal daarvoor hebben we het Online Proof label gecreëerd." 

Momenteel voert SmartPresentations een onderzoek uit over het gedrag en de tevredenheid van mensen die online presentaties geven en mensen die online presentaties volgen. "Door de corona maatregelen zijn we hiertoe genoodzaakt. Het vergt een andere aanpak, een andere presentatie en anders tools. Niet even gemakkelijk, ongeacht aan welke kant van de presentatie je ook staat."