We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

  • by: Céline
  • June 16th, 2022
  • Category: Zomer

10 Zomerse Activiteiten en warme zomerkorting


Smartpresentations helpt je aan een leuke en originele zomer. Download de presentatie met onze selectie van de leukste, bijzonderste en ontspannenste activiteiten voor deze zomer. 

10 Unieke activiteiten voor een schitterende zomer 2022

 

Velen gaan de komende periode weer op zoek naar leuke activiteiten om de zomerdagen mee te vullen. De presentatie- en PowerPointspecialisten van Smartpresentations helpen je daar graag bij. Ze staken de koppen bij elkaar en gaven hun leukste ideeën om deze zomer naartoe te gaan. De activiteiten zijn opgesplitst in 5 categorieën: #goodtimes, #actiefbuiten, #uniekebelevenis, #uitdagend en #chillax. Download de presentatie die ze daarvoor maakten (wat had je gedacht ;-)) en plan jouw zomerdagen alvast in.

Download de Zomerse Activiteiten

 

10% korting in juli en augustus 2022

Tijdens de zomermaanden juli en augustus blijft Smartpresentations steeds bereikbaar om elke presentatie waarbij de reputatie van de spreker of het bedrijf op het spel staat naar een hoog professioneel niveau te brengen. Zowel inhoudelijk, grafisch als op gebied van de dynamiek van PowerPoint.

Sterker nog: voor elk project dat we in de maanden juli of augustus opstarten en kunnen afwerken bieden we je een warme korting van 10% aan. 

Neem snel contact om een afspraak vast te leggen met Marc of Harald