We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

  • by: Harald
  • July 11th, 2018
  • Category: Template

Zomerse PowerPoint Template


De vakantie staat voor de deur of misschien zelfs al begonnen.Wij maakten voor jou een prachtige zomerse PowerPoint Template die je kunt gebruiken om op een leuke manier jouw vakantiefoto's aan iedereen te laten zien. Het verhaal moet je er zelf bij verzinnen natuurlijk.

Zomerse PowerPoint Template

De vakantie staat voor de deur of is zelfs al begonnen. Ongetwijfeld ga je naar een fantastische bestemming, maak je enorm veel mooie foto's en deel je achteraf graag je herinneringen met vrienden, familie en kennissen. De tijd van de diaprojector en het grote projectiescherm of laken aan de muur is misschien al lang voorbij. Maar wij maakten voor jou een prachtige zomerse PowerPoint template die je kunt gebruiken om op een leuke manier jouw vakantiefoto's aan iedereen te laten zien. De instructies staan naast de slides zodat je niet kunt missen. Het verhaal moet je er zelf bij verzinnen natuurlijk. Maar vertel het gedreven en met passie. Laat iedereen voelen hoe fantastisch je het hebt gehad tijdens je reis.

Download hier je template

Veel plezier