We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Lijncom

Verkooppresentatie Lijncom

Om de verschillende verkopers van LijnCom nog beter gedocumenteerd op pad te kunnen laten gaan, heeft LijnCom gekozen voor Showpad op een tablet. De inhoud ervan bestaat niet alleen uit losse documenten en images maar ook uit een volledige interactieve presentatie.

De presentatie is volledig opgebouwd om de verschillende doelgroepen van LijnCom rechtstreeks aan te spreken. Door de toevoeging van een interactieve navigatie kunnen de medewerkers van LijnCom eenvoudig door de presentatie navigeren. Zo hoeven ze alleen te laten zien wat voor de gesprekspartner echt van belang is.

De briefing was dan ook duidelijk: 'We moeten laten zien wat de klant nodig heeft, we moeten niet altijd alles laten zien wat we kunnen'. De presentatie is in Powerpoint gemaakt en optimaal geëxporteerd om alle functionaliteiten in Showpad te kunnen blijven gebruiken.

Geleverde diensten:
Storyboard voor algemene presentatie
Grafisch & presentatiedesign
Optimalisatie van de Powerpoint voor gebruik in Showpad
Setup van de Showpad account