Jaguar - Wasbar

    Samen met Yuri & Dries van Wasbar als ambassadeur werd de wagen gelanceerd. In de keynote koppelden we hun forward thinking aan het innovatieve concept van de nieuwe wagen. De presentatie past in deze stijl en ondersteunde het verhaal perfect.

    Isabelle Michiels - PR Manager Jaguar Belgium
Voor de lancering van de nieuwe Jaguar XE werden Yuri en Dries van Wasbar gevraagd om ambassadeur te zijn van deze lancering. Het verhaal van de nieuwe innovatieve Jaguar XE sluit perfect aan bij het 'Forward Thinking' van deze creatieve geesten die van een wasserette een totaal nieuw concept maakten.

Om dit ambassadeurschap kracht bij te zetten is een lezing ontwikkeld die de toeschouwers een blik geeft op de ideeën van Yuri en Dries over creatief nadenken. En meteen ook dat de reden van deze ogenschijnlijk vreemde combinatie - Wasbar & Jaguar - helemaal zo gek nog niet is verzonnen.

Een informatief verhaal gebracht door twee creatieve ondernemers, verdient dan ook een sterke bijbehorende presentatie. 

In een eerste fase werd het concept doorgesproken en werd de globale verhaallijn uitgezet. Yuri en Dries gaven daar hun eigen woorden aan. Op basis van de uigeschreven teksten werd een illustratieve presentatie gemaakt. Een geslaagde creatieve combinatie.

Geleverde diensten:
Ondersteuning en input in de verhaallijn
Grafisch en presentatie design