Lyreco

    Bij deze toch even laten weten dat ons hele team super tevreden was met het resultaat, en iedereen ook erg positief over de samenwerking. Het resultaat mocht gezien zijn!

    Inge Van Aerschot – Benelux Marketing Communication Manager – Lyreco
Voor de jaarlijkse Marketing Day in december 2018 en de Sales Convention in januari 2019 werd opnieuw beroep gedaan op SmartPresentations om alle presentaties op te maken. Zowel de inhoud van de presentaties (intake en storyboard) als een strakke vormgeving van de slides werden verzorgd. 

Als interactief onderdeel werd in een van de presentaties een Business Game geintegreerd. Een ideale manier om met vragen en antwoorden in interactie met het publiek te gaan. Antwoorden via de smartphone worden direct in de presentatie op het scherm getoond.

Door de aanwezigheid van een dedicated presentatiedesigner op zowel de repetitie als tijdens het volledige event waren aanpassingen aan de presentatie steeds mogelijk. 
 
Het design van de presentaties werd afgestemd op het algemeen concept dat door eventbureau Balthazar voor het congres bepaald werd.