VIVIUM Non Life Day

    Bedankt voor deze uitstekende samenwerking! Met strikte deadlines hebben we er een zeer mooi event (met bijhorende powerpoint en regie) van kunnen maken!

    Danusia Zablocki - Value Proposition Manager Non-Life
Voor verzekeraar VIVIUM werd naast alle presentaties ook de podium opstelling en regie voor rekening genomen. Op die manier werd de informatie aan de aanwezige makelaars interactief en verstaanbaar overgedragen.

Om hun makelaars in te lichten over wijzigingen en vernieuwingen in het verzekeringsaanbod, nodigde VIVIUM al hun makelaars uit in Affligem (NL) en Brain l'Alleud (FR). 

Aan SmartPresentations werd gevraagd de informatie enerzijds zo duidelijke mogelijk op het scherm te brengen maar anderzijds ook de informatie zo goed en interactief mogelijk over te dragen. Afstappen van het traditionele podium in het midden voor het publiek.

Er werd een opstelling gemaakt met drie podia waarop elk een specifiek deel van de over te dragen informatie werd voorgesteld. Op deze manier werd voorkomen dat één spreker een grote brok informatie aan het publiek moest brengen. Kleinere verstaanbare delen op drie verschillende manieren aan het publiek gebracht om voor een zo goed mogelijk opname van de informatie te zorgen.